În sectorul 6 se intervine pe 75 de artere secundare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 acţionează în acest moment, prin operaţiuni de împrăştiere de material antiderapant, pe 75 de artere secundare de circulaţie, 275 de alei şi străzi adiacente blocurilor de locuinţe, din cele nouă zone teritoriale stabilite în sfera de responsabilitate ce îi revine din „Programul de deszăpezire şi combatere a poleilui pentru iarna 2011-2012”.

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, a dispus ca, prin SC Urban SA şi echipe ale ADPDU Sector 6, să se intervină de urgenţă pe toată raza sectorului, pentru a asigura bunul mers al traficului rutier şi a înlătura efectele precipitaţiilor abundente.

La efectuarea operaţiunilor de deszăpezire, sunt utilizate, în acest moment, 69 utilaje din parcul auto al ADPDU Sector 6 şi 440 de tone de material antiderapant.

De asemenea, se acţionează la degajarea căilor de acces către instituţiile de interes public, unităţi spitaliceşti, staţii de metrou sau cele ale mijloacelor de transport  în comun.

În paralel, SC Urban SA acţionează pe străzile principale şi secundare cu 77  maşini cu plug, şapte cisterne şi 24 de utilaje de împrăştiat zăpada. Sunt mobilizaţi 217 de muncitori care îndepărtează zăpada şi împrăştie material antiderapant. Sunt folosite 168 tone soluţie Eco Taw şi 418 de tone de material antiderapant.
       
Acţiunea de deszăpezire va continua pe tot parcursul zilelor şi nopţilor următoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite