Continuă tratamentele cu antiderapant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere temperaturile extrem de scăzute prognozate pentru această noapte în Capitală, viceprimarul general Victor Iovici a cerut, în cadrul comandamentului de iarnă din această seară, să fie continuate tratamentele cu antiderapant şi ridicată zăpada de pe arterele pe care circulă mijloacele de transport în comun.

De asemenea, viceprimarul Iovici a solicitat să fie curăţate staţiile RATB şi să se acorde prioritate rampelor, pantelor şi podurilor, în acest sens operatorii având obligaţia de a pregăti utilaje de permanenţă în aceste zone, care să poată împrăştia material antiderapant în caz de necesitate.

La rândul lor, inspectorii din cadrul Direcţiei Inspecţie şi Control din Primăria Capitalei au verificat programele de deszăpezire şi combatere a poleiului, în cursul nopţii de luni spre marţi. În urma controalelor s-a constat că pe arterele principale şi cele utilizate de mijloacele de transport ale RATB, operatorii de salubritate au acţionat prin împrăştierea de material antiderapant şi ridicarea zăpezii.

În cursul nopţii trecute a fost ridicată zăpada de pe următoarele artere:

-    Bd. Magheru, Bd. Dacia, Bd. Aerogării, Iancu de Hunedoara, Calea Victoriei (sector 1)
-    Calea Moşilor, str. C.A Rosetti, Bd. Carol, str. Latină (sector 2)
-    Camil Ressu, Bd. Coposu, zona Baba Novac, Calea Victoriei, str. Mircea Vodă (sector 3)
-    Bd. Dimitrie Cantemir, şos Berceni, zona Piaţa Sudului (sector 4)
-    Calea Rahovei, Bârcă, Pucheni (sector 5)
-    Bd. Timişoara, Bd. Iuliu Maniu, Calea Plevnei (sector 6)

Totodată, în cadrul acţiunilor de control din data de 31 ianuarie au fost date 154 de somaţii unor persoane fizice sau juridice, în vederea curăţării trotuarelor de zăpadă sau gheaţă şi a îndepărtării ţurţurilor de pe acoperişurile clădirilor pe un număr de 40 de artere principale de circulaţie din Bucureşti. Au fost aplicate şi un număr de 72 de procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor în valoare totală de 70.000 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite