Prefectul Capitalei a cerut poliţiilor locale să se implice în fluidizarea traficului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a solicitat poliţiilor locale ale sectoarelor şi Poliţei Locale a Municipiului Bucureşti să se implice în fluidizarea traficului în Capitală, pe perioada codului galben emis ieri de ANM.

“Brigada de Poliţie Rutieră ne-a avertizat că, pe fondul vremii nefavorabile, unele semafoare s-au defectat existând posibilitatea ca această situaţie să se extindă, ceea ce prespune prezenţa unui număr de mai mare de poliţişti în intersecţii”, a declarat prefectul Capitalei.

Potriivt prefectului Capitalei, poliţiile locale au atribuţii legale pe componenta trafic. În plus, au semnat protocoale de colaborare punctuale cu Brigada de Poliţie Rutieră. "Astfel, am solicitat agenţilor poliţiilor locale să ajute la fludizarea traficului şi la prevenirea accidentelor rutiere. În funcţie de situaţiile reale din următoarele ore, vom analiza împreună cu Poliţia Rutieră necesitatea închiderii temporare a unor artere pentru a putea fi curăţate eficient. Dacă se va impune, vom cere Primăriei Generale să dispună această măsură”, a mai spus Atănăsoaei.    


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite