Continuă evacuarea zăpezii de pe arterele principale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorii de deszăpezire din toate sectoarele continuă acţiunile de evacuare a zăpezii de pe arterele principale, pentru a asigura circulaţia mijloacelor de transport în comun în condiţii optime, a anunţat Primăria Capitalei.

De asemenea, se îndepărtează zăpada din intersecţiile marilor bulevarde cu străzile laterale. Pe timpul nopţii, operatorii de deszăpezire acţionează cu materiale antiderapante pentru a preveni formarea poleiului.

Potrivit raportului operatorilor, în noaptea trecută s-au îndepărtat turţurii din pasajele Mărăşeşti, Unirii, Muncii, Lujerului şi Obor, în pasajele Victoriei şi Băneasa nefiind necesare intervenţii.

În ceea ce priveşte acţiunea inspectorilor Direcţiei de Inspecţie şi Control, aceştia au verificat acţiunile de curăţare a trotuarelor de zăpadă şi gheaţă şi de îndepărtare a ţurţurilor de la acoperişurille cladirilor.

Astfel, în cadrul acţiunilor de control de azi desfăşurate de către poliţiştii locali ai Municipiului Bucureşti, au fost date un număr de 120 de somaţii unor persoane fizice sau juridice, în vederea curăţării trotuarelor de zăpadă şi gheaţă şi îndepărtării ţurţurilor de la acoperişurille cladirilor pe un numar de 32 de artere principale de circulaţie din Municipiul Bucureşti şi au fost aplicate un număr de 47 de procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor  în valoare totală de 59.500 lei.

Ca urmare, în perioada 25. Ianuarie – 1 februarie, poliţiştii locali ai Municipiului Bucureşti au dat un număr total de 1.731 de somaţii unor persoane fizice sau juridice în vederea curăţării trotuarelor de zăpadă şi gheaţă şi îndepărtării ţurţurilor de la acoperişurile clpdirilor pe toate arterele principale de circulaţie din Bucureşti şi au fost aplicate un număr de 203 procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor în valoare totală de 223.500 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite