Vremea continuă să ne amăgească: avem soare până miercuri apoi scoatem umbrelele până duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea înca nu se decide dacă ne lasă să ne bucurăm de zile călduroase sau ne mai ţine încotoşmăniţi. Meteorologii anunţă zile frumoase până la mijlocul săptămânii ca de joi, vreme să se răcească şi să ne mai aducă trei zile de ploi şi vânt.

În următoarele zile vom avea parte de o încălzire semnificativă a vremii, astfel că până miercuri, bucureştenii se vor putea bucura de maxime de 24 de grade în timpul amiezei. De asemenea, temperaturile minime care se vor înregistra, vor varia între 8 şi 10 grade.

De joi, bucureştenii vor fi nevoiţi să ia umbrela cu ei. Meteorologii ne avertizează că temperaturile vor scădea din nou, până în jurul valorilor de 15-16 grade la amiază şi nu mai mult de 5 grade dimineaţa. De asemenea, joi vom avea parte de nori care vor aduce cu ei ploi însoţite de descărcări electrice şi vânt în rafale asupra întregului Bucureşti.

Din păcate, pentru weekend se anunţă o răcire importantă. E din ce în ce mai clar că avem parte de o primăvară capricioasă. Temperaturile nu vor trece de 16 grade iar umbrela rămâne un accesoriu important pentru bucureşteni până duminică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite