Recursul vrăjitoarelor, amânat pentru miercuri. Avocatul „descântătoarei“ Vanessa a lipsit de la proces!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Reginele magiei“ Vanessa şi Melissa, femeile acuzate de înşelăciune şi şantaj în cazul mai multor persoane, printre care şi Oana Zăvoranu, vor afla mâine dacă vor fi cercetate în libertate pentru că avocatul uneia dintre ele nu s-a prezentat la recursul programat pentru azi.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a amânat procesul pentru ziua de miercuri, din cauza absenţei avocatului vrăjitoarei Vanessa. „Aveam un termen prestabilit de o lună pentru un dosar din Cluj la care nu am putut lipsi. Am făcut o cerere legală pentru ca procesul să se amâne pentru mâine la ora 10“, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro apărătorul Vanessei, Luca Lorette.

Cele două „descântătoare“ sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj. Oana Zăvoranu, vedeta care le-a denunţat pe "reginele magiei", a fost audiată, ieri, de procurorii parchetului Buftea. Recursul făcut în cazul celor două vrăjitoare care au escrocat mai multe persoane publice, inclusiv pe ea, trebuia să se judece în cursul zilei de azi.

După ce a solicitat anchetatorilor să o sprijine pentru a intra în posesia apartamentului şi a maşinii sale, Oana Zăvoranu a lansat un apel către toţi cei care au avut de-a face cu practicile vrăjitoarelor, chemându-i astăzi la Curtea de Apel Bucureşti. Chiar ea va asista la rejudecarea propunerii de arestare pentru Vanessa şi Melissa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite