67 de copaci au fost culcaţi la pământ de viscol, în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 67 de copaci au fost culcați la pămant aseară de viscolul puternic, fără să fie înregistrate accidente sau pagube materiale semnificative.

Lucrătorii ADP Sector 4 au trecut la ridicarea copacilor căzuți, pentru degajarea carosabilului, operațiune necesară desfășurării în condiții optime a acțiunilor de deszăpezire.

Pe Calea Șerban Vodă nr. 105, vântul a desprins bucăţi din acoperișul unui imobil de patru etaje. Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au degajat imediat zona și, după încetarea viscolului, se vor deplasa din nou la fața locului, pentu a-i sprijini pe locatarii respectivului imobil în remedierea situației.

Şi în zona Prelungirea Berceni din cauza viscolului, care a redus semnificativ vizibilitatea, un tir a derapat și s-a răsturnat pe carosabil. Cu sprijinul Poliției Locale Sector 4, al utilajelor și echipelor de lucrători ai SC REBU SA, s-a reușit degajarea căii rutiere, pe cât posibil, zăpada a fost îndepărtată de pe carosabil, a fost împrăștiat material antiderapant, iar tirul a fost repus în circulație;  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite