FOTOGALERIE Fie vreme bună, fie vremea rea, protestatarii nu părăsesc piaţa! Câţiva curajoşi continuă lupta cu gerul pentru drepturile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În toată ţara e prăpăd, viscolul a blocat autostrăzi si drumuri naţionale. Trenuri au fost anulate şi unele curse au înregistrat întârzieri de peste 300 de minute, 16 curse de pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa au fost de asemenea anulate. Dar, manifestanţii nu vor să renunţe.

UPDATE 19.00 În jur de 150 de oameni se află încă în Piaţa Universităţii. Mafestanţii bat din palme, se zgribulesc de frig şi sunt mult mai silenţioşi decât în celelalte zile. Frigul le-a amuţit lozincile, dar ei tot nu vor să renunţe la proteste. Printre lozincile antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, aceştia discută fie despre un guvern tehnocrat, fie despre starea vremii şi viscolul care a troienit toată ţara. Oamenii sunt îngrijoraţi de codul portocaliu, de ninsorile abundente şi de gerul care va urma.

CLICK pentru fotogalerie!

image

UPDATE 14.00 Câţiva curajoşi s-au alăturat celor din Piaţă. În prezent sunt 20 de persoane în faţa Teatrului Naţional

Centrul Infotrafic informează că din cauza ninsorii şi a viscolului circulaţia rutieră este întreruptă pe 37 de drumuri naţionale şi 80 de drumuri judeţene, cele mai importante rute blocate fiind A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Lehliu.

Bebeluşişi şi gravide sunt salvaţi de jandarmi, români se află blocaţi de zeci de ore în ger prin toată ţara. Dar, pe bucureştenii nemulţumiţi nici cel mai puternic viscol nu-i opreşte.

Click pentru a vedea imagini din Piaţă

image

Printre ei, primul care a venit în Piaţă încă de dimineaţă, se află şi manifestantul-erou, Mihai Mocan. El este singurul dintre protestatari care a stat o noapte întreagă ţinând steagul sus pentru schimbare. 

În acest moment sunt 12 protestatari în Piaţa Universităţii cu steaguri în mână, iar numai unul dintre ei mai ţine ridicată pancarta pe care scrie "Demisia!".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite