Viitorii jurişti se întrec la cea de-a 34-a ediţie a Hexagonului Facultăţilor de Drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti va găzdui, în perioada 3-6 mai, cea de-a 34-a ediţie a Hexagonului Facultăţilor de Drept.

Competiția tradițională va reuni și în acest an studenţi de la cele mai prestigioase facultăți de drept din țară: Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității din Craiova, Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Facultatea de Drept a Universității din București.

În cadrul competiţiei se desfăşoară probe ştiinţifice şi sportive. La probele ştiinţifice, echipe formate din câte doi studenţi de la fiecare facultate, se întrec în cunoştiinţe de drept civil şi penal. La probele sportive au loc campionate de fotbal, baschet, şah şi tenis de masă. Cei care vor fi cei mai buni în clasamentul general vor câştiga o cupă, iar facultatea clasată pe ultimul loc va primi „Lingura de lemn”.

Festivitatea de premiere va avea loc, duminică, în Aula Magna a Facultăţii de Drept.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite