Arme de provenienţă incertă, de vânzare în magazinele specializate din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci firme care vând arme şi muniţii în Capitală au fost controlate de poliţie şi amendate pentru infracţiuni, una dintre ele a fost închisă pentru trei luni.

Firmele care comercializează arme au primit amenzi în valoare totală de 16.000 de lei. În urma controalelor efectuate în sectorul 2, poliţiştii au găsit arme neletale fără documente de provenienţă. În plus, unele firme nu aveau case de marcat.

În urma a nouă inspecţii efectuate la magazine specializate în comercializarea de arme şi muniţii, poliţiştii au înregistrat trei infracţiuni, două de evaziune fiscală şi una la Legea societăţilor comerciale, a precizat, ieri, Mădălin Bucătaru, inspector la Serviciul de investigare a fraudelor Sector 2.

La acţiune au participat poliţişti de la Serviciul de investigare a fraudelor Sector 2, în colaborare cu Serviciul de investigaţii criminale şi Serviciul armament, explozivi şi substanţe periculoase. Inspectorii de la Gărda Financiară şi de la Agenţia Naţională de Administraţie Fiscală au fost, de asemenea, prezenţi la controalele efectuate în magazinele specializate în comercializarea armelor.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite