EXCLUSIV Valerian Vreme, ministrul Comunicaţiilor: „Poştaşii au fost scoşi în stradă pentru că am stopat cârdăşiile şi contractele dubioase din Poşta Română”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul le-a transmis "poştaşilor oneşti" că nu au de ce să se teamă pentru locuirle lor de muncă, deoarece restructurarea va viza doar posturile de conducere.

Valerian Vreme a declarat astăzi, pentru „Adevărul”, că, la ora actuală, toate măsurile sunt propuse pentru eficientizarea Poştei Române, mai ales că „2013 este anul în care vor fi liberalizate serviciile poştale, iar Poşta va intra într-o competiţie deschisă cu toate celelalte companii din domeniu”.

Ministrul Comunicaţiilor a adăugat că oamenii au fost aduşi în stradă de liderii de sindicat care „confundă actul managerial cu politica”. „De altfel, unul dintre liderii de sindicat, Matei Brătianu, este deputat PSD, iar eu i-am cerut de nenumărate ori să separe lucrurile şi să se prezinte ca sindicalist, separat de latura politică”, a precizat Vreme.

Pedelistul a explicat că, în cele 11 luni de mandat la Ministerul Comunicaţiilor, a stopat „toate cârdăşiile făcute între anii 2006 şi 2008 cu complicitatea PNL în Poşta Română”. „Aici mă refer la contracte controversate, de notorietate, care au fost stopate în mandatul meu şi, personal, îmi voi face treaba în continuare şi pentru a-i sprijini pe cei 30.000 de poştaşi care sunt oneşti”, a conchis ministrul Vreme.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite