Vremea a stricat planurile Săptămânii Voluntarului UNSR. Concertul este reprogramat pentru azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codul galben de ploi de ieri a făcut Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) să amâne acţiunile în aer liber programate sâmbătă, pentru azi, în Parcul Universităţii Politehnica.

O parte din activităţile evenimentului „Săptămâna Voluntarului” au fost reprogramat pentru azi, din cauza vremii nefavorabile.

Parada Organizaţiilor membre UNSR va avea loc azi, începând cu ora 17.00, iar concertul va avea loc la ora 19.00.

La toate activităţile organizate, intrarea este gratuită, înscrierea pentru participare se face pe site-ul evenimentului. Programul de azi a început sportiv în campusul Politehnicii, cu crosul UNSR. Înainte de concertul de final, azi voluntarii vor face bungee jumping, tir cu arcul şi cu arma, concursuri de paintball şi karting.

Componenta culturală a programului, M.O.F.T. (Muzee, Operă, Film şi Teatru), oferă studenţilor participanţi sute de bilete la cele mai reprezentative instituţii din Bucureşti, proiecții de film cât și concursul de chitară.

Partenerii evenimentului studenţesc sunt Universitatea Politehnica Bucureşti, Princess Club, Texas şi Asociaţia Motocicliştilor din România.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite