Înscrieri pentru cursuri de limbi străine la Centrul Ariel al Universităţii din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Limbi Străine Ariel din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti organizează înscrieri pentru cursuri de limbi străine.

Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, dornică să-şi însuşească o limbă străină, se poate înscrie până pe data de 3 februarie.

Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului universitar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare, doctoranzi şi cei mai buni absolvenţi ai Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine. Aceştia folosesc o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metode eficiente şi stimulante.

Limbile predate la Centrul Ariel sunt: engleză, germană, franceză, olandeză, suedeză, italiană, spaniolă, portugheză, japoneză, chineză, araba, ebraică moderna si biblica, turcă, limbi slave, română pentru străini. Tot aici au loc şi cursuri de pregătire pentru testele Cambridge, TOEFL. Cursurile vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din strada Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediile Universităţii din strada Edgar Quinet (Piaţa Universităţii) şi strada Schitu Măgureanu (Izvor). Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului. În cazul absolvirii unui curs complet, se eliberează o diplomă de absolvire recunoscută de Universitatea din Bucureşti.

În funcţie de limba solicitată, durata cursurilor este de: două luni (arabă, chineză, italiană, japozeză, rusă, suedeză, turcă), două luni şi jumatate (portugheză, spaniolă, franceză), trei luni (olandeză, ebraică), trei luni şi jumătate (germană), patru luni (engleză). Grupele sunt formate din minimun zece cursanţi. Cursurile sunt organizate de două ori pe săptămână (de luni până vineri), în intervalul 18.00-20.00 sau 18.30-20.30, în funcţie de opţiunile cursanţilor şi de programul profesorului.

Pentru nivelul mediu si avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test gratuit de plasare.

Tot în această perioadă, Centrul de Limbi Străine Ariel organizează înscrieri şi pentru cursuri de engleză pentru afaceri şi de engleză juridică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite