Amenzi de până la 2.000 de lei pentru bucureștenii care nu-și curăță țurțurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primaria Sectorului 1 ameninţă cu amenzi comercianții şi asociațiile de proprietari care nu-şi curăţă imobilele de ţurţuri. Autoritățile locale vizează în principal bulevardele principale din sectorul 1.

Poliţia Locală a Sectorului 1 a demarat astăzi, la solicitarea primăriei, o acţiune de control a agenţilor economici şi a asociaţiilor de proprietari care nu-şi curăţă imobilele de ţurţuri sau blocurile de zapadă de pe acoperişuri.

Acţiunea vizează cu precădere zona centrală a Sectorului 1, fiind verificate clădirile situate pe bulevardele cu trafic pietonal intens.

Agenţii primăriei mai întâi vor atenţiona propietarii de clădiri si spaţii comerciale. Dacă aceștia nu se vor conforma solicitării, vor fi sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 200 şi 500 de lei pentru persoanele fizice şi cu amenzi de la 500 la 2.000 de lei pentru persoanele juridice de către Poliţia Locală.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a făcut un apel către locuitorii Sectorului 1 să sprijine acţiunea de deszăpezire a administraţiei locale.

„Strada este o prelungire a casei noastre. De aceea, fac un apel către asociaţiile de proprietari şi către societăţile comerciale din Sectorul 1 să respecte obligaţiile ce le revin şi să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe căile de acces către imobile şi din faţa magazinelor”, a declarat primarul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite