Trupa Godsmack anulează concertele din Europa. Nu vor cânta nici în România, la Tuborg GreenFest powered by Rock the City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei, Sully Erna, are probleme la corzile vocale. Godsmack a fost nevoită să-şi anuleze toate concertele din Europa, inclusiv pe cel programat în Bucureşti, la festivalul Tuborg GreenFest, pentru sâmbătă.

Solistul vocal al trupei Godsmack, Sully Erna, a fost examinat în cursul zilei de marţi de medici americani în legătură cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat să nu mai cânte în următoarele săptămâni, pentru a permite corzilor vocale să se vindece. Diagnosticul medicilor se traduce prin anularea a nu mai puţin de 12 concerte programate in Europa, inclusiv în Romania. Godsmack a apucat să susţină în acest turneu doar două concerte în Europa, în Anglia şi în Belgia.

"Îmi pare rău, Europa" spune Sully Erna. "Se pare că nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public aşa cum n-am avut de multa vreme... Belgia, ai fost de asemenea minunată. Cât despre restul Europei, unde n-am reuşit să ajungem de această dată, promit că vom încerca până vom reuşi!" a mai spus artistul.

Organizatorii evenimentului Tuborg GreenFest powered by Rock the City vor face demersuri pentru reprogramarea concertului la o altă dată.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite