UPDATE FOTO Îmbulzeală de tramvaie din cauza unui cablu rupt. Călătorii aşteaptă înfriguraţi un autobuz care nu mai vine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cablu de la instalaţia electrică care făcea posibilă deplasarea tramvaielor pe şine s-a rupt în această dimineaţă şi a blocat patru mijloace de transport. Incidentul s-a produs în staţia Şoseaua Fabrica de Glucoză din zona Pipera. 

Potrivit unor călători care aşteptau în dreptul staţiei un autobuz trimis special de RATB să-i preia, cablul s-ar fi rupt azi dimineaţă, în jurul orei 7.00. Pentru a repara situaţia, la faţa locului s-au prezentat opt muncitori cu două maşini de intervenţie, care lucrează şi în acest moment. 

image

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu intervenţia muncitorilor RATB!

Staţia Şoseaua Fabrica de Glucoză este în prezent blocată de patru tramvaie, câte două pe fiecare sens. Un grup de trecători aşteaptă înfriguraţi un autobuz care ar fi trebuită să apară acum mai bine de o oră. "Cei de la RATB au promis că vor trimite un autobuz care să ne preia, însă aşteptăm de vreo oră şi încă nu a apărut", a explicat o femeie.

image

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu călătorii înfriguraţi!

"Mai repede ajungeam dacă o luam pe jos. Eu înţeleg că se circulă foarte greu, dar totuşi, nu se poate să aşteptăm atât", a mai spus un călător supărat. 

Pe această linie, care are punctul de plecare din staţia Republica şi ajunge până la staţia Platforma Industrială Pipera, circulă tramvaiele 16 şi 36.

UPDATE 18.56:

Liniile de tramvai 16 şi 36 şi-au reluat circulaţia de la ora 18.30.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite