Flashmob pentru Băsescu la intrare în Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri implicaţi în campania de susţinere a Roşiei Montane vor participa în această seară la un flashmob ce va avea loc în faţa Palatului Cotroceni.  Acţiunea va începe la ora 19.00. În acelaşi timp, clujenii cor organiza şi ei un flashmob în faţa sediului PDL.

Motivul acţiunii este "atitudinea provocatoare a preşedintelui în cazul Roşia Montană, prin susţinerea fără fundament a planului firmei canadiene Gold Corporation de a începe un proiect minier pe bază de cianuri", este specificat într-un comunicat de presă.

Susţinerea preşedintelui Băsescu pentru canadienii care vor să exploateze Roşia Montană i-a deranjat pe membrii asociaţiilor nonguvernamentale. "Preşedintele-jucător Traian Băsescu a încălcat toate regulile în cazul Roşia Montană şi trebuie dat afară de pe teren. Fă-i un cartonaş roşu şi vino să îl arătăm lui Traian Băsescu pentru incidentele pe care le-a provocat la Roşia Montană!", sună anunţul făcut de membrii ONG-urilor.

Flash mob-ul începe astăzi, la ora 19.00, la intrarea Palatului Cotroceni de la Statuia Leul, pe Bulevardul Geniului. Acţiunea va dura cinci minute şi niciun fel de lozinci nu vor fi strigate.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite