Trafic dificil de sărbători - intrarea în Bucureşti, ca în fiecare an, foarte aglomerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul ultimei săptămâni de dinainte de Craciun înseamnă, ca în fiecare an, trafic foarte aglomerat, mai ales pe drumurile către Capitală.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române susţine că traficul de pe drumurile către Capitală sunt foarte aglomerate în această perioadă, cel mai dificil de circulat fiind între Alexandria şi Bucureşti. "Ca în fiecare an, în week-end-ul de dinaintea Crăciunului, pe principalele drumuri naţionale traficul rutier este intens. Bineînţeles, cele mai aglomerate vor fi drumurile care duc către Capitală", precizează Infotrafic, conform Mediafax.

Cel mai greu se va circula pe DN6 Bucureşti - Alexandria, pe segmentul Ghimpaţi - Mihăileşti, deoarece foarte mulţi bucureşteni s-au deplasat în judeţele Giurgiu şi Teleorman pentru a achiziţiona diverse produse al specifice de Crăciun, a mai precizat sursa citată. Totodată probleme vor apărea şi pe autostrada A1. Pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti, se vor forma coloane de maşini din cauză că centrele comerciale din apropierea intersecţiei autostrăzii cu Centura Capitalei se vor umple.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite