Drumul european E70 este paralizat de maşini! Între Ghimpaţi şi Bucureşti s-a format o coadă de 43 de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nervii şoferilor care s-au încumetat să plece la drum pe E70 stau întinşi la maxim de circa cinci ore. Traficul este paralizat pe o distanţă de 43 de kilometri.

A doua zi de Paşte a culminat pentru sute de şoferi cu ore bune de aşteptat pe drumul european E70. Aici, maşinile par să nu se mai clintească din loc, iar şoferii îşi testează limitele. "Aştept de circa patru ore să intru în Bucureşti, nu mai suportăm, ne pierdem răbdarea. Maşinile avansează parcă milimetric. Într-o zi normală aş fi făcut  pe E70, între Drăgăneşti şi Bucureşti, puţin peste două ore ", povesteşte unul dintre conducătorii auto prinşi în ambuteiaj.

Poliţa a avertizat azi dimineaţă şoferii asupra faptului că în această seară traficul rutier se va intensifica şi pe celelalte drumuri care duc către Bucureşti, în special pe DN6 (E70) Alexandria – Bucureşti şi pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti. Pe DN6, cele mai mari probleme apar, de regulă, pe tronsonul Ghimpaţi – Mihăileşti, alcătuit din câte o bandă pe fiecare sens de mers.

 "Le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de maşini. De asemenea, se impune mărirea distanţei în mers între autovehicule. Atenţie la distanţa în mers în primul rând pe autostrada A1! În zilele aglomerate, din cauza trecerii relativ bruşte de la 130 la 50 km/h, la intrarea în Bucureşti se circulă în coloană", se arată în comunicatul Poliţiei.

Şi pe DN1 circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, în condiţiile în care sute de turişti se întorc de la munte înspre Capitală.  Poliţiştii au decis devierea parţială a traficului pe DN1 A. Detalii AICI.

E70 în zona unde este blocată circulaţia
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite