Poliţiştii se aşteaptă ca spre seară să se aglomereze circulaţia pe drumurile care duc către Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic a anunţat că la primele ore ale zilei traficul rutier era scăzut în intensitate pe autostrăzi şi drumurile naţionale. La prânz însă, dar mai ales spre seară, se va circula în condiţii de aglomeraţie în primul rând pe drumurile care duc către Bucureşti.

Poliţiştii preconizează că pe DN1, pe Valea Prahovei, vor începe să se formeze coloane de maşini după ora 11.00, în ambele sensuri de mers. Unii turişti vor porni către casă, în timp ce alţii vor merge la munte doar pentru o zi, aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi. De aceea, automobiliştilor care doresc să ajungă din Braşov în Ploieşti (şi invers) poliţiştii le reamintesc ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

Din zona Bran – Moeciu se poate merge spre Bucureşti pe DN73 Braşov – Piteşti, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti (având în vedere faptul că accesul în DN1 din DN73A Râşnov – Predeal se va face foarte greu după-amiaza).

Pe parcursul zilei, este posibil ca pe DN1E să fie restricţionat traficul rutier dinspre Braşov (poate şi dinspre Râşnov) către Poiana Braşov, din cauza numărului mare de maşini de pe raza staţiunii. Aşa cum s-a întâmplat şi ieri, dar şi la începutul anilor trecuţi, poliţiştii vor permite accesul către Poiana Braşov în măsura în care numărul de maşini din staţiune va scădea.

Spre seară, probleme vor apărea şi pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti–Bucureşti. “Amintim că frecvent, în zilele cu trafic intens, imediat după lăsarea întunericului se produc tamponări între autovehicule la intrarea în Bucureşti, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers”, afirmă poliţiştii.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite