Poliţia rutieră avertizează: problemele în trafic încep de la ora 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce ziua finalei a început deja cu ambuteiaje asezonate cu ploaie, Direcţia Rutieră a Capitalei avertizează că se aşteaptă la probleme în trafic toată după-amiaza, atât din cauza condiţiilor meteo, cât şi a meciului.

Ambuteiajele sunt anticipate pentru intervalul orar 16-19, când oamenii se întorc de la serviciu, conform informaţiilor oferite de şeful Direcţiei Rutiere, Lucian Diniţă, pentru Mediafax.

În plus, în măsura în care condiţiile meteo permit, se vor ridica de la sol şi două elicoptere astăzi, pentru a avea o imagine de ansamblu a traficului rutier. Lucian Diniţă a spus că atât în Capitală, cât şi pe autostrăzi sunt 850 de poliţişti de la Rutieră, dintre care 50 sunt aduşi din alte judeţe.

Tot din lista pregătirilor pentru finală, la Secţia 1 de Poliţie a fost deschis un centru care ţine legătura cu Ambasada Spaniei, pentru suporterii care îşi pierd actele sau biletele de avion, a declarat Şeful Biroului de presă al Poliţiei Române, Marius Tache. Până acum, nu s-au înregistrat incidente care să implice turiştii spanioli şi suporteri români de fotbal, conform datelor de la aceeaşi sursă, oferite Mediafax.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată miercuri seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Restricţii în trafic

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele cu trasee prin zona stadionului şi centrul Capitalei au miercuri rute modificate.

Traficul rutier este restricţionat, miercuri, pe toate străzile din jurul Arenei Naţionale, pe Bulevardul Basarabia (între Piaţa Hurmuzachi şi Bulevardul Chişinău) şi în apropierea zonelor pentru suporteri din pieţele Constituţiei şi George Enescu.

De miercuri până joi dimineaţă, traficul rutier este restricţionat pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează artera respectivă sau fac legătura cu stadionul.

Citeşte şi: Polițiștii îi roagă pe bucureșteni să-și lase mâine mașinile acasă și să circule cu mijloacele de transport în comun. Vezi restricțiile!

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite