UPDATE Două tinere au fost găsite moarte într-un Logan alb. Fetele s-au drogat în maşină, în faţa unui bloc IMAGINI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două femei au fost găsite noaptea trecută de câţiva trecători, care au anunţat Poliţia.

UPDATE 19.30

Tinerele au fost găsite de un barman care s-a întors noaptea târziu acasă. Reporterii Adevărul au discutat cu acesta şi au aflat cum a fost făcută descoperirea macabră. Maşina în care erau tinerele, o Dacia Logan albă, staţiona pe locul de parcare al barmanului. Acesta s-a dus la Logan cu intenţia de a cere şoferului să-i elibereze locul de parcare. Astfel a observat că ceva nu este în regulă cu fetele din Logan.

În scurt timp şi-a dat seama că este posibil ca acestea să fie moarte şi a sesizat autorităţile.


În această parcare se afla maşina în care au murit cele două tinere

Locatarii din blocul lângă care se aflau cele două tinere au povestit reporterilor că Poliţia a găsit asupra acestora mai multe plicuri cu un praf alb, despre care anchetatorii au spus că este un drog. Cei care au asistat la cercetările făcute de criminalişti au mai declarat reporterilor că din Dacia Logan au fost ridicate foarte multe produse cosmetice. O altă informaţie vehiculată de anchetatori, în timpul cercetărilor de la faţa locului, este că cele două fete fuseseră declarate dispărute de către părinţii lor. Înregistrarea dispariţiei s-a produs acum două zile.


În această parcare se afla maşina în care au murit cele două tinere

În apropierea locului unde au murit tinerele este un magazin de etnobotanice. Joi seara, la faţa locului au fost aprinse lumânări. Ancheta este continuată sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

UPDATE 17.53

Una dintre tinerele de aproximativ 27 de ani găsite moarte, joi dimineaţă, într-o maşină din Capitală avea o seringă înfiptă în zona inghinală, în vreme ce asupra celeilalte a fost găsită o altă seringă, ambele obiecte fiind trimise la expertizare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.


În această parcare se afla maşina în care au murit cele două tinere

Tinerele au fost găsite în jurul orei 3.00, într-o maşină a firmei la care lucra una dintre cele două, au mai spus sursele citate.

Medicii legişti vor efectua autopsia cadavrelor, urmând să precizeze dacă decesele au fost provocate de o supradoză.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis dosar de cercetare în acest caz. La acest moment, decesele sunt încadrate la "moarte suspectă", spun aceleaşi surse, potrivit cărora Parchetul aşteaptă rezultatele privind seringile şi cele două cadavre.

UPDATE 17.41

Procurorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Bogdan Staicu, a declarat că există indicii care confirmă faptul că fetele erau narcomane, dar că anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili acest lucru. Maşina în care au fost găsite tinerele se afla pe strada Căluşarilor din sectorul 3.

UPDATE 17.00

Fetele au fost găsite de propietarul locului de parcare unde se afla maşina. Acesta a vrut să-şi parcheze maşina când a văzut că locul era ocupat. S-a dus la automobilul în care se aflau tinerele şi a observat că fetele erau inconştiente. Medicii nu au mai putut face nimic. Potrivit primelor informaţii, cele două tinere ar fi consumat o cantitate mare de droguri, iar inima le-a cedat.


image

Cele două tinere, amândouă în vârstă de 27 de ani, din Bucureşti, care au fost găsite fără suflare sunt în baza de date a Poliţiei ca fiind consumatoare de droguri. Corpurile neînsufleţite au fost duse la Institutul de Medicină Legală, unde se va efectua necropsia. Medicii legişti urmează să stabilească cu certitudine cauzele morţii.

Poliţia a declanşat o anchetă pentru a afla mai multe detalii legate de moartea fetelor.

Vom reveni cu amănunte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite