PONT Distracţie de august în Bucureşti. Vezi care sunt cele mai importante evenimente ale lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concerte, piese de teatru, spectacole în aer liber şi festivalul berii sunt câteva dintre atracţiile verii în Capitală. „Adevărul" vă recomandă Summer Well Festival, „Zile şi nopţi" la Curtea Berarilor şi concertul trupei Atheist din Club Fabrica.

La Scena se cântă diseară, de la ora 21.00, „Jardin d'hiver şi alte răcoritoare" cu Maria Răducanu (voce) şi Sorin Terinte (pian). Biletul costă 20 de lei. Miercuri, în Club A, aproape de miezul nopţii, aveţi întâlnire cu Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Dănescu (clape, efecte speciale), Sorin „Pupe" Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară) și Adrian Ciuplea (bass). Intrarea la concert este 10 lei.

O săptămână la Curtea Berarilor

„The Beer Community", festivalul berii ce se va desfăşura între 8 şi 14 august în Curtea Berarilor, este un eveniment anual, de responsabilizare a tinerilor în ceea ce priveşte consumul de bere şi totodată un eveniment care promovează cultura acestei băuturi. Pe durata celor şapte zile de festival, la Curtea Berarilor se vor desfăşura concursuri, sunt programate proiecţii de film documentar şi spoturi publicitare, expoziţii de fotografie şi reclame. Intrarea este liberă. În cadrul evenimentului se poate vizita expoziţia de fotografie „3.500 de ani de bere" precum şi „Beer Museum" - expoziţie de sticle vechi şi noi de bere, etichete şi capace.

Deftones, concertul lunii

Deftones a inclus în turneul european de anul acesta şi România. Americanii vor concerta la Arenele Romane, la 13 august. Biletele, 90 de lei, pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro).

Atheist, una din cele mai importante formaţii ale scenei death/progressive metal, se întoarce în România pentru două concerte în această lună. Unul dintre acestea are loc în Club Fabrica, la 16 august, iar celălalt - la Cluj-Napoca. Preţul unui bilet este de 35 de lei, iar la intrare biletele vor putea fi găsite la preţul de 45 de lei.

99 de lei, accesul la Summer Well Festival

Domeniul Ştirbey va fi gazda unui eveniment de două zile (13-14 august), Summer Well Festival. Dacă Noisette vor fi prezenţi pe scena din Buftea în prima zi de festival, Interpol, una dintre cele mai influente trupe de rock alternativ - „the kings of the indie scene", cum au fost numiţi - vor cânta în cea de-a doua zi. Cei car vor să participe vor cumpăra doar abonamente de 99 de lei pentru cele 10 concerte din ambele zile. Festivalul nu ofera facilităţi de camping, dar transportul dinspre şi către Bucureşti va fi disponibil pe toata durata evenimentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite