Cum te poţi distra în weekend, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bere din belşug, purceluşi şi berbecuţi la proţap, concerte cu trupe cunoscute precum Taxi, Hara sau Spitalul de Urgenţă, dar şi demonstraţii prezentate de experţi în tatuaj sunt doar câteva din ofertele de la acest sfârşit de săptămână pentru bucureşteni.

De astăzi şi până duminică, de la ora 17.00 până la 2.00, în spatele staţiei de metrou Grozăveşti unde se află amenajat un cort cu o capacitate de peste 2.000 de locuri sunteţi aşteptaţi la „Deutsches Bierfest 2011". Se va servi bere şi puteţi veni la concertele susţinute vineri de trupele Taxi, The Teachers Orchestra, JayBi, Karpaten Show, şi sâmbătă de Vank şi Hara. Duminică distracţia este asigurată de Spitalul de Urgenţă.

În Parcul Tineretului, de astăzi şi până duminică are loc Exotic Market, la intrarea Şincai. Vă aşteaptă bucate din bucătăria indiană, arabă, bavareză, africană, sud-americană, dar şi dulciuri turceşti şi libaneze. Astăzi puteţi câştiga un butoi cu bere, iar mâine un berbecuţ la proţap. Duminică puteţi primi un purceluş la proţap.

La localul „Cool Cat" de pe strada Sborului nr. 2, în acest weekend, de la ora 18.00, trupe de artişti tatuatori vor face demonstraţii de modele inedite, în stil vechi. Mâine, se organizează o expoziţie de tatuaje pe piele.

Până la 9 octombrie se desfăşoară Salonul Auto Bucureşti & Accesorii (SAB&A), la Romaero Băneasa. Programul de vizitare este între orele 10.00 şi 18.00, iar intrarea costă 20 de lei.

La Romexpo au loc până duminică, între orele 10.00 şi 18.00, Salonul Internaţional de Cercetare şi Invenţii-Inventika şi Târgul Internaţional de energie regenerabilă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite