Organizaţiile implicate în inovaţia socială au la dispoziţie un spaţiu de lucru central, la The HUB Bucharest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incubatorul de întreprinderi sociale roPot a lansat The HUB Bucharest, un spaţiu de lucru în centrul Bucureştiului. Persoanele şi organizaţiile implicate în proiecte sociale se pot abona la spaţiul de care au nevoie, personalizat, pentru timpul necesar.

The HUB Bucharest vin în sprijinul organizaţiilor şi proiectelor de inovaţie socială din România. Acestea au o alternativă de lucru şi de întâlnire, la The HUB, faţă de munca de acasă şi în cafenele, într-un spaţiu cu o suprafaţă de 290 metri pătraţi, în vecinătatea Centrului Vechi. Inovatorii pot închiria aici un spaţiu pentru workshopuri, întâlniri, pentru lucrul zilnic sau pe durata proiectelor.

La data deschiderii, acum o săptămână, comunitatea HUB Bucharest avea deja peste 70 de freelanceri şi antreprenori din zona inovaţiei sociale, cât şi angajaţi ai organizaţiilor non-guvernamentale. Spaţiul actual permite găzduirea a peste 150 de membri cu grade diferite de implicare în comunitate.

The HUB Bucharest oferă variante diverse de abonamente, personalizate pentru fiecare categorie de profesionişti. Cel mai mic abonament – HUB Connect – include 5 ore pe lună de folosire a spaţiului, pentru care chiriaşii plătesc 15 euro. Cel mai mare – HUB Unlimited – permite folosirea full-time a tuturor facilităţilor spaţiului şi participarea nelimitată la evenimentele organizate, la preţul de 120 euro pe lună. Toate tipurile de abonament primesc reduceri pentru organizarea de workshopuri aici.

Pe lângă spaţiul comun de lucru, The HUB Bucharest organizează şi un program de evenimente de networking, învăţare, incubare şi dezvoltare.Spaţiul The HUB este, de asemenea, disponibil pentru închiriere de către non-membri, pentru întâlniri, workshop-uri sau alte evenimente.

The HUB Bucharest este un proiect iniţiat de roPot, prima organizaţie-comunitate dedicată afacerilor sociale din Romania, care a conectat peste 400 de oameni şi a organizat zeci de evenimente utile celor din sfera antreprenoriatului social.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite