Testare gratuită a auzului pentru doamnele din Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 1 şi Centrul Medical Audio-Optica invită toate doamnele şi domnişoarele din Sectorul 1 să îşi testeze gratuit auzul.

Astfel, în perioada 1-15 martie, cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei Internaţionale a Femeii, doamnele şi domnişoarele din Sectorul 1, indiferent dacă sunt sau nu purtătoare de aparat auditiv, sunt aşteptate la Cabinetele Audio-Optica din strada Stoica Ludescu nr. 12 sau Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 35, bl. 31, sc. A pentru a fi examinate din punct de vedere auditiv.

Aceste cabinete beneficiază de dotări cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigaţii precum: audiogramă tonală, audiogramă vocală, audiogramă în câmp liber etc. În plus, specialiştii Audio-Optica le vor interpreta beneficiarelor inclusiv rezultatele, acestea primind cea mai eficientă soluție pentru tratamentul eventualelor probleme de auz.

Pacientele depistate cu deficienţe de auz vor fi diagnosticate, informate şi consiliate de către specialişti instruiţi în Germania, astfel încât să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea socială totală (în cazurile de surditate).

Specialiştii Audio-Optica avertizează că procentul de femei care dezvoltă pierderi de auz este în creştere, iar neglijarea acestei probleme influenţează calitatea vieţii. Pierderea auzului poate afecta negativ aproape fiecare aspect din viaţa unei femei, de la performanţa la serviciu, până la relaţiile personale sau de familie.

Persoanele interesate de testarea auzului pot merge la Cabinetele Audio-Optica de luni până vineri între orele 8.30 şi 17.00. Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, cei interesați sunt rugați să se programeze la nr. de telefon: 021/305.72.51 pentru cabinetul din str. Stoica Ludescu nr. 12 sau la nr. 021/212.30.31 pentru cabinetul din Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 35, bl 31, sc A.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite