Telefonul social nu răspunde pe 26 decembrie şi 2 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul cu apel gratuit 0.800.821.218, pus la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, nu va putea fi apelat în zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie, a anunţat azi instituţia.

Totodată, pe 26 decembrie şi 2 ianuarie, Serviciul Registratură şi Biroul de Relaţii cu Publicul ale instituţiei vor fi închise. 

Şi punctele de distribuţie a ajutoarelor de la Uniunea Europeană din Calea Griviţei nr. 216, Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 1-3 şi strada Sălcetului nr. 5 vor fi închise pe 26 decembrie şi 2ianuarie.

De asemenea, Spălatoria Griviţa din Calea Griviţei nr. 216 nu va funcţiona în zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie. Policlinica Socială din Strada Dristorului nr. 81-88 va fi închisă în perioada 26 decembrie – 4 ianuarie.

Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucureşti din Şoseaua Berceni nr. 12 va avea program non-stop pe perioada sărbătorilor de iarnă. Adăpostul de Urgenţă pentru persoane Adulte Sfântul Luca din Şoseaua Berceni nr. 12 are începând de azi program non-stop.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite