Teatrul Globe din Londra vine la Bucureşti, cu Shakespeare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Globe din Londra va juca spectacolul „As You Like It” (Cum vă place) de William Shakespeare în Piața George Enescu, pe 11 și 12 iulie.

Turneul trupei londoneze va debuta la Margate, în Marea Britanie, îl vor pune în scenă pe Shakespeare la Bucureşti, urmând reprezentaţii în Austria, Danemarca şi Irlanda, informează Digi24. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

„Distribuția extrem de creativă dă viață cu spirit ludic comediei pastorale a marelui Will, pe o scenă de inspirație elisabetană, în spiritul picturilor și gravurilor din timpul Shakespeare. Ca în vremurile când trupele de artiști ambulanți colindau orașele, cei opt actori vor însufleți piețele publice din mai multe orașe europene, cu acest recent succes al companiei londoneze”, se arată în comunicat.

Protagoniștii spectacolului sunt: Tobias Beer, Deirdre Mullins, Will Featherstone, Will Mannering, John O' Mahony, Beth Park, Will Oxborrow, Emma Pallant.
Cele două reprezentații sunt prezentate de Primăria București prin ArCuB, în parteneriat cu Festivalul Internațional Shakespeare, Fundația Shakespeare, Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova și British Council.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite