Ucigaşul din Berceni, filmat după crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a omorât un taximetrist în plină stradă în urmă cu o săptămână a fost surprins de camerele de luat vederi de la o firmă din zonă. Poliţiştii nu au reuşit, încă, să-l identifice pe bucureşteanul care a ucis cu opt lovituri de cuţin un taximetrist, în urmă cu şase zile, pe Bulevardul Alexandru Obregia din sectorul 4.

Oamenii legii au început cercetările imediat după crimă, dar nu au reuşit până în momentul de faţă să găsească un suspect principal. Au fost audiate zeci de persoane care seamănă cu portretul robot întocmit cu ajutorul semnalmentelor oferite de martori. De asemenea, au fost primite zeci de telefoane la nunărul de urgenţă 112 în care bucureştenii au dat detalii despre acest caz. Din păcate, comisarii de la Serviciul Omoruri şi procurorul de caz de la Parchetul Capitalei nu au o pistă sigură pentru prinderea ucigaşului.

O informaţie importantă a venit în acest weekend de la un taximetrist. El a transportat un bărbat care părea că „se fereşte de poliţie", după cum le-a declarat anchetatorilor, şi care semăna cu criminalul. Poliţiştii au pornit ieri pe urmele sale la adresa indicată de taximetrist.

Toţi comisarii de la Omoruri, pe urmele criminalului

Înainte cu o zi, însă, anchetatorii au pus mâna pe o altă probă care ar putea duce la rezolvarea cazului: un clip video înregistrat de camerele unei firme din zonă în care este surprins momentul crimei. Potrivit oamenilor legii, camera de supraveghere au captat clipa în care taximetristul opreşte maşina, în care îl atacă pe şofer şi în care fuge printre blocuri.

Imaginile nu sunt de o calitate foarte bună, dar reprezintă un pas în plus în acest caz întortocheat. „Atacul nu a durat mai mult de câteva secunde. Ucigaşul a aşteptat ca taximetristul să oprească autoturismul iar apoi a tăbărât pe el", a declarat o sursă apropiată anchetei pentru „Adevărul".

Aceasta susţine că cel mai probabil mobilul crimei a fost o tentativă de jaf. „A fost doar o tentativă, care a eşuat. În maşină au fost găsite cele două telefoane ale victimei, bani şi mai multe bunuri. Toate erau într-o geantă. Probabil s-a luptat cu el dar nu a reuşit să-l doboare din prima, s-a speriat şi nu a mai furat tot ce avea", a mai spus sursa citată.

Toţi comisarii de la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei au fost mobilizaţi pentru a-l găsi pe criminal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite