Mașinile de poliție din sectorul 4 merg cu girofarurile aprinse după uciderea unui taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce un taximetrist a fost înjunghiat în gât, Primarul Cristian Popescu Piedone a cerut Poliţiei Locale Sector 4 să ia în evidenţă şi să amprenteze oamenii străzii, cerşetorii şi alte persoane predispuse la comiterea de infracţiuni, pentru a reduce posibilitatea apariţiei unor acte antisociale în acest sector.

Edilul din sectorul 4 a mai cerut și monitorizarea găştilor de cartier, care tulbură ordinea şi liniştea publică.

„În următoarele trei săptămâni, vor fi intensificate acţiunile  de patrulare şi control, urmând ca, din două în două zile să-mi fie prezentat un raport cu situaţia constatată în teren, modul de acţiune şi măsurile aplicate“, a precizat Piedone.

Pentru liniştea şi siguranţa locuitorilor Sectorului 4, girofarurile Poliţiei Locale vor fi aprinse non stop și nu au voie să se oprească decât atunci când intră în garaj.

Poliţiştii au dezvăluit identitatea taximetristului înjunghiat ieri. Este vorba despre Nicolae Coicea în vârstă de 59 de ani. Anchetatorii continuă cercetările pentru a-l identifica pe criminal.

Acţiunea edilului este motivată de faptul că ieri după-amiază un taximetrist a fost găsit înjunghiat în maşina sa pe bulevardul Alexandru Obregia din sectorul 4 al Capitalei.

PORTRET ROBOT El l-a înjunghiat pe taximetristul din Capitală. Îl recunoşti?

"Voi chema la apel efectivele poliţiei locale şi voi demara o acţiune de control pentru că doresc să-i responsabilizez. Ei sunt plătiţi din bani publici şi trebuie să-şi facă bine datoria. Deşi nici autorul crimei şi nici victima nu erau din sectorul 4, mă simt dator să acţionez, mai ales că nu este primul incident de gen. Dorim să facem o colaborare bună cu poliţia naţională pentru a asigura ordinea şi liniştea publică cetăţenilor sectorului 4", a declarat pentru AGERPRES primarul Cristian Popescu-Piedone.
La rândul său, directorul general al Poliţiei Locale Sector 4, Marin Avram, a explicat că amprentarea persoanelor va fi necesară pentru a ştii cine a comis fapta, la locul faptei rămânând urmele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite