Program prelungit cu publicul, la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul de lucru cu publicul al Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 a fost prelungit, pentru ca un număr cât mai mare de contribuabili să poată beneficia de bonificaţia de 10%, acordată celor care achită anticipat taxele şi impozitele.

Astfel, pentru a intra beneficia de acest stimulent financiar, cetăţenii trebuie să efectueze plata datoriilor către bugetul local al sectorului 4, până cel mai târziu la 31 martie.

Aşadar, în perioada 19-30 martie, programul cu publicul va fi prelungit până la orele 18.30, la toate cele trei sedii ale direcţiei, situate în str. Niţu Vasile nr. 50-54, şos. Olteniţei nr.37-39 şi Calea Şerban Vodă nr. 43.

Pentru a-şi achita datoriile către bugetul local, contribuabilii din sectorul 4 mai au la dispoziţie, pe lângă plata directă la casierii, şi următoarele modalităţi: prin POS, trezorerie, on-line, mandat poştal, cât şi prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro. Accesarea acestei secţiuni presupune cunoaşterea de către petent a sumei pe care o are de plată, precum şi ce reprezintă.

Pentru rapiditate şi siguranţă în operarea plăţilor, cât şi pentru vizualizarea de către contribuabil a sumei pe care trebuie să o plătească, simultan cu efectuarea plăţii, operaţiunea se poate face rapid şi eficient direct de pe site-ul www.dgitl4.ro, accesând secţiunea Plata on-line.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite