Taxele şi impozitele locale mai pot fi plătite cu reducere până luni, în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 a anunţat azi că a prelungit perioada de acordare a bonificaţiei de 10%, pentru plata anticipată a datoriilor către bugetul local până luni inclusiv.

Programul cu publicul va fi prelungit în această zi până la orele 18.30, la toate cele trei sedii ale direcţiei, situate în str. Niţu Vasile nr. 50-54, şos. Olteniţei nr.37-39 şi Calea Şerban Vodă nr. 43.

Contribuabili din sectorul 4 mai au la dispoziţie pentru a-şi achita datoriile către bugetul local, pe lângă plata directă la casierii, şi următoarele modalităţi: prin POS, trezorerie, on-line, mandat poştal, cât şi prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro.

Accesarea acestei secţiuni presupune cunoaşterea de către petent a sumei pe care o are de plată, precum şi ce reprezintă.

Pentru rapiditate şi siguranţă în operarea plăţilor, cât şi pentru vizualizarea de către contribuabil a sumei pe care trebuie să o plătească, simultan cu efectuarea plăţii, operaţiunea se poate face rapid şi eficient direct de pe site-ul www.dgitl4.ro, accesând secţiunea Plata on-line.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite