Scutiri de la plata impozitelor pe clădiri și terenuri, în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat în ultima ședință o Hotărâre privind aprobarea  scutirii de la plata impozitelor pe clădiri și teren pentru unele categorii de persoane aflate în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.

Scutirea de la plata impozitului pe clădire și a impozitului pe teren, aferente locuinței de domiciliu, se acordă pentru persoanele care beneficiază de Legea 17/2000 privind asistența socială a persoanelor vârstnice şi cele care primesc venitul minim garantat. De asemenea, vor mai beneficia de scutiri copiii  care nu au împlinit vârsta de 18 ani, ai căror părinți sunt decedaţi sau dispăruți, care se află în plasament și care au moștenit o locuință, bun imobil administrat de Comisia pentru Protecția Copilului Sector 3.

Acordarea scutirii se face în baza cererilor contribuabililor și a listelor nominale înaintate lunar de către DGASPC Sector 3 către DITL Sector 3.

Scutirea de la plata impozitelor sau reducerea acestora se aplică persoanelor cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care persoana depune documente justificative în vederea scutirii sau reducerii în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al României.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite