Prefectul cere taxă unică în Bucureşti pentru ridicarea maşinilor parcate aiurea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Propunerea aparţine prefectului Capitalei, Mihai Atănăsoaei. El cere însă primarilor de sector şi crearea de locuri de parcare pentru bucureşteni.

Prefectul Mihai Atănăsoaei, doreşte o taxa unitara de ridicare a masinilor, dar nu înainte de a se crea locuri de parcare în Bucureşti. "Nu mi se pare normal ca aceia care nu au facut parcari sau locuri de parcare sa ridice masini. Ridic masini, ca primar, daca am oferit ceva la schimb locuitorilor sectorului. Cred ca ar trebui sa fie o singura taxa de ridicare. De asemenea, in cazul in care contractele nu sunt avantajoase pentru primarie, ci mai degraba pentru firma privata, ele trebuie regandite", a declarat prefectul.

În legătură cu ancheta derulată la Poliţia Locala a Municipiului Bucureşti cu privire la legalitatea angajaţilor firmei private care îşi asumă rolul şi atribuţiile de poliţist local, prefectul susţine că s-a deschis o anchetă. "S-a deschis dosar penal, au fost anchetaţi toţi angajaţii firmei private, asa-zişii poliţişti călare, s-au ridicat documente şi de la Poliţia Locală, şi de la firma respectivă, iar acum este sesizat Parchetul. Sesizarea a fost făcuta de poliţia naţională. S-a confirmat tot ce am spus noi cu privire la falşii poliţişti îmbracaţi în uniforme care au dat amenzi", susţine prefectul Mihai Atănăsoaei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite