Hingherii de maşini puşi pe fugă de o asociaţie din sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia "Din suflet pentru suflet" vrea să mobilizeze şoferii pentru interzicerea acţiunilor de ridicare a maşinilor. Iniţiatorii au în plan să strângă 100.000 de semnături pentru o iniţiativă legislativă în Parlament.

Fundaţia „Din suflet pentru suflet" instalează astăzi zece corturi în sectorul 6 al Capitalei pentru campania de strângere de semnături "STOP ridicărilor abuzive a autoturismelor parcate în sectorul 6!". Reprezentanţii ONG-ului intenţionează să depună la Parlament o iniţiativă legislativă prin care să stopeze ridicările de autoturisme în sectorul 6, iar pentru asta au nevoie de 100.000 de semnături. Printre cele zece locaţii în care vor fi amplasate corturile Fundaţiei "Din suflet pentru suflet" se numără bulevardele Ghencea, Drumul Taberei şi Iuliu Maniu. Campania de strângere de semnături va dura până la 15 septembrie.

„Consider că este necesar să se realizeze mai întâi 30.000-50.000 de locuri de parcare, pentru a ni se crea posibilitatea de a parca legal, iar, numai apoi să se ridice maşinile. Prea mulţi dintre noi au pierdut timp preţios şi bani", susţine preşedintele fundaţiei, Ştefan Florescu.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 nu au reacţionat faţă de campania Fundaţiei „Din suflet pentru suflet", iar Bogdan Bona, directorul SC Ilcor Auto SRL, firma care ridică maşini în sectorul 6, nu a dorit să comenteze asupra acestei acţiuni.

În Bucureşti, taxele pentru recuperarea maşinii ridicate variază de la un sector la altul. În sectorul 1 se plăteşte cea mai mică taxă din Capitală: 440 de lei. În sectorul 2 taxa pentru recuperarea maşinii este de 523 de lei, în sectorul3 - 520 de lei, în sectorul 4 - 773,5 lei, în sectorul şase, 677 de lei iar în sectorul cinci nu se ridică maşini.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite