FOTOGALERIE Începe luna târgurilor de Crăciun! Vezi ce cadouri poţi cumpăra din Bucureşti de Moş Nicolae şi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miros de sărbătoare. Târgurile îşi deschid porţile cu oferte generoase şi ispititoare.  De la Obor, Cocor,  Romexpo, Dalles sau de la Muzeul Ţăranului Român poţi alege cadouri pentru cei dragi de Moş Nicolae şi Moş Crăciun.

Primele târguri care se deschid în această perioadă în Capitală sunt dedicate sărbătorii de Sfântul Nicolae. La 2 decembrie, se vor deschide trei târguri. La târgul „Dragă Moş Nicolae“, care se organizează între 2 şi 6 decembrie la Palatul Copiilor, veţi găsi de la jucării, ghiozdănele, dulciuri, hăinuţe, cizmuliţe, botoşei până la bijuterii hand-made, eşarfe, cosmetice naturale, ceaiuri, dulciuri şi câte şi mai câte.

Iubitorii de dulciuri se vor bucura la târgul „Sweet Fest“, organizat la Hanul lui Manuc între 2 şi 4 decembrie, de prăjituri şi delicatese dintre cele mai diverse, de la simplele specialităţi cu miere, la cozonaci, baclavale cu vişine, praline belgiene, prăjituri de casă, specialităţi greceşti, torturi de marţipan, dulciuri din Budapesta.


CLICK pe imagini pentru fotogalerie!


La Muzeul Ţăranului Român, în aceeaşi perioadă, se organizează, între orele 10.00 şi 18.00, Târgul de Sfântul Nicolae. Aici vor meşteri, vinde şi se vor tocmi de la olari, fierari, cioplitori până la pielari, rudari şi iconari. Clienţii buni „negociatori“ vor găsi atât „de-ale gurii“ -  ţuică, vin, turtă dulce, cozonaci, miere, plăcinte, cofeturi, suc de mere, kürtős kalács, cât şi „meşterite” - pănuşe, oale, linguri, sorcove, scăunaşe, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarţe, coşuri de nuiele, căuce, străchini etc. 

Cocor Christmas Village

Pentru o perioadă mai lungă de această dată, între 30 noiemebrie şi 23 decembrie, Magazinul Cocor organizează un Târg de Crăciun cu produse tradiţionale româneşti, cadouri şi suveniruri. Târgul „Cocor Christmas Village“ va fi amplasat în Piaţa Timpului, aflată lângă magazinul Cocor, şi va fi deschis în fiecare zi în întervalul orar 9.00-21.00.

Pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele

Nelipsit va fi Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles. Aflat la a V-a ediţie, anul acesta târgul se anunţă pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Aici vom gasi ornamente şi podoabe de Crăciun, decoraţiuni si accesorii atât pentru „masa de Crăciun”, cât şi pentru casă şi grădină. Nu vor lipsi dulciurile, bijuteriile de aur şi argint, cât şi cele hand-made. De la textile sau accente chic pentru iarnă până la cafea 100% arabică sau cele mai inspirate combinaţii de plante din toate colţurile lumii pentru împătimiţii de ceai, vizitatorii Galeriei Dalles vor avea o paletă largă de opţiuni de unde pot alege un cadou original.

La Obor vine Moşul! 

Târgul începe la 3 decembrie şi se organizează în apropierea Primăriei Sectorului 2. Va adăposti timp de o lună atmosfera de sărbătoare pentru toate vârstele - spectacole pentru întreaga familie, demonstrații culinare și degustări de produse tradiționale, dulciuri de sărbătoare, concerte de colinde, articole de artizanat realizate de meșterii populari.

Copiii îl ajută pe Moşu`

Anul acesta cei mici îl ajută pe Moş Crăciun la Institutul Geologic al României şi Muzeul Naţional de Geologie unde sunt invitaţi toţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani la atelierul de creaţie „Fabrica lui Moş Crăciun“. Aici, prichindeii pictează, decupează şi modelează şosetuţe, căsuţe din turtă dulce, îngeraşi, oameni de zăpadă, fulgi de nea, brăduţi frumos împodobiţi şi reni. Atelierul este împarţit pe trei sâmbete (26 noiembrie 2011, ora 11.00; 3 decembrie 2011, ora 11.00; 10 decembrie 2011, ora 11.00), iar preţul este de 16 lei de participant.

La Green Hours bucureştenii vor sta sâmbătă şi duminică, 3-4 şi respectiv 17-18 decembrie, lângă bradul frumos împodobit din curte, unde vor asculta colinde şi se vor bucura de vin fiert, mere coapte, prajituri, turtă dulce şi alte surprize pregătite de echipa Green.

Atelierul Magic

În perioada 19 noiembrie - 24 decembrie 2011, la Sun Plaza are loc Atelierul Magic - pictură pe ceramică, felicitare pentru MOŞU', decorare globuri de Crăciun. Toate acestea se vor desfaşura în cadrul Atelierului Magic cu titlu gratuit în diferite intervale orare. 

Organizat în trei saloane – Salonul de Crăciun, Salonul de Cadouri şi Salonul de Decoraţiuni, în perioada 1-4 decembrie 2011, la Romexpo are loc Târgul de cadouri de Crăciun, decoraţiuni şi suveniruri. Acesta este destinat atât publicului larg, cât şi firmelor care doresc să-şi îmbunătaţească portofoliul de produse. Vor fi organizate concerte, tombole şi scenete de Crăciun, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite