26 de universităţi de top din Europa îşi vor prezenta ofertele de formare la Târgul World Education

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 26 de universităţi de vârf din Anglia, Olanda, Danemarca, Italia şi Suedia vor fi prezente la ediţia din februarie a Târgului World Education.

Manifestarea va avea loc pe 11 şi 12 februarie, la Hotelul Hilton.

În timpul târgului, vizitatorii vor putea  purta discuţii individuale cu reprezentanţii biroului de admitere al universitaţilor vizate cu scopul de a afla mai multe informaţii despre posibilităţile de admitere târzie în universităţile britanice, începutul procesului de aplicaţie în Olanda şi Danemarca, programele gratuite de licenţă şi masterat în Suedia şi noi oportunităţi de finanţare pentru studiile în străinătate

Pentru prima dată, în cadrul târgului se vor desfăşura sesiuni de admitere pe loc (On Spot Admission). Procedura va include universităţi de top din Marea Britanie, Olanda, Danemarca şi Italia.

Potrivit organizatorilor, admiterea pe loc este cea mai rapidă cale de a deveni student. Astfel, după numai  15 minute de interviu, cei care au pregătite toate documentele necesare pot  găsi ruta cea mai scurtă către universitate, eliminându-se astfel  luni de aşteptare şi schimbul de corespondenţă cu universităţile. Pentru ca acest lucru să fie posibil, ei trebuie să trimită, în prealabil, documentele de admitere consultanţilor Integral pentru verificare şi înscriere.

Intrarea la târg va fi liberă, în urma înregistrării pe site-ul proiectului World-Education.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite