Pe 2 decembrie, se deschide Târgul Cadourilor de Crăciun la Galeria Dalles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A V-a ediție a Târgului Cadourilor de Crăciun își așteaptă vizitatorii începând din 2 până pe 24 decembrie. În acest an, expozanții vor pune la dispoziția clienților cea mai variată gamă de produse de până acum: decorațiuni de sărbători, textile pentu iarnă, bijuterii, dulciuri și multe altele.


Organizatorii se laudă cu faptul că târgul va oferi o paletă variată de articole. Cei care se află în căutarea darului perfect, vor găsi aici cele mai originale cadouri pentru cei dragi, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, dar, mai ales, pentru toate buzunarele.

Un adevărat One stop gift shop

„Am încercat şi credem că am reuşit să adunăm la această ediţie o gamă atât de variată de cadouri de Crăciun încat nimeni să nu poată spune că nu a găsit cadoul potrivit. Anul acesta târgul este un adevărat One stop gift SHOP!” a declarat Louisa Bangale, coordonatorul evenimentului.

Târgul din această iarnă își așteaptă vizitatorii cu produse din toate categoriile de profil: ornamente și podoabe de Crăciun, decorațiuni și accesorii pentru ,,masa de Crăciun”, pentru casă și grădină, textile pentru sezonul rece, dulciuri pentru cei mici și multe altele.

Bijuterii din Egipt și cosmetice din Orientul Îndepărtat

Pentru publicul feminin, organizatorii vor aduce la târg cadourile favorite - bijuterii de toate felurile: podoabe de aur, de argint, handmade, dar și bijuterii precolumbiene, sau piese vechi de colecție din Pakistan, Afganistan, India și Egipt. De asemenea, gazdele s-au gândit și la cei interesați de sănătatea pielii și a tenului și le vor pune la dispoziție o gamă largă de produse cosmetice bio din Germania, Anglia, Franța și chiar din Orientul Îndepărtat

,,Cafegiul Bucureștiului de altădată” va oferi cafea și dulciuri

Surpriza târgului va fi reprezentată de prezența renumitului ,,cafegiu al Bucureștiului de altădată”, Georghe Florescu, care va oferi musafirilor cafea 100% arabica, delicatese și dulciuri. Organizatorii vor pregati și alte surprize și concursuri pentru vizitatori, care vor fi recompensați cu premii specifice sărbătorilor de Crăciun.

Târgul Cadourilor de Crăciun va fi deschis în perioada 2-24 decembrie, programul zilnic de vizitare va fi între orele 10.00 și 20.00, iar intrarea va fi liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite