Târgul Anticarilor de la Obor, prelungit cu două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca urmare a zilelor libere, prilejuite de sărbătoarea zilei de 1 Mai, dar şi a timpului frumos, Primăria Sectorului 2 a decis să prelungească cu încă două zile Târgul Anticarilor din Parcul Obor.

Astfel, cea de-a XV-a ediţie a Târgului Anticarilor, organizat în ultimii şapte ani de Primăria Sectorului 2, la Obor, pe locul vechiului Târg al Moşilor, continuă azi şi mâine, de la ora 10.00 până la  ora  18.00.

Vizitatorii pot găsi la târg diverse obiecte de artă, cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică, bijuterii, precum şi numeroase alte mărunţişuri fermecătoare.    

Una dintre „vedetele” Târgului Anticarilor este un autovehicul marca Ford care împlineşte anul acesta venerabila vârstă de 100 de ani şi care este punctul de atracţie al vizitatorilor de toate vârstele.

Totodată, modelul Ford Speedster din 1912, prezent la Târgul Anticarilor, este singurul exemplar din Europa care a fost restaurat în totalitate şi este în stare perfectă de funcţionare, motiv pentru care a fost folosit în realizarea mai multor filme. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite