Secretul încondeierii ouălor, dezvăluit de meşteri populari la Sala Dalles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Dalles va găzdui începând de azi şi până pe 14 aprilie o nouă ediţie a Târgului de Paşte, dedicat tradiţiilor şi meşteşugurilor româneşti specifice sărbătorii.

Potrivit organizatorilor, această ediţie a manifestării va aduce un număr mare de expozanţi din cele mai diverse domenii. Meşterii populari vor dezvălui vizitatorilor secretul încondeierii ouălelor, al icoanelor pictate pe piatră, lemn sau sticlă. Spiritul sărbătorii Paştelui va fi redat şi de obiectele din ceramică sau de cele cioplite în lemn, a aranjamentelor şi decoraţiunilor specifice.

Organizatorii îi aşteaptă pe vizitatori cu pască şi cozonaci, dar şi cu delicatese din ciocolată belgiană cu condimente (lavandă, mentă, lămâiţă, lemn dulce, coriandru şi multe altele) sau ciocolată artizanală creată special pentru Paşti. Cei mici se pot bucura de iepuraşii din turtă dulce sau de căsuţele şi ouăle din ciocolată.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 20.00, mai puţin în ultima zi, când se va închide la ora 16.00. Intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite