După 1 Mai, la muncă! Joburi disponibile, la târgul de carieră eJobs Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de angajatori din cele mai căutate domenii vor aştepta vizitatorii la târgul de joburi eJobs Expo pe 11 şi 12 mai la Romexpo, în Pavilionul Central.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea la dispoziţie oferte de joburi şi programe de internship în companii. Organizatorii promit,  de asemenea,   workshopuri cu sfaturi de carieră, iar managerii de HR vor analiza CV-urile, la cerere.

Printre companiile angajatoare prezente la Romexpo  vor fi Accenture, Adecco, Amazon, Ambition.ro, Bizcraft, Codecs, Carestream Health Romania, Danone, Grup Renault Romania, Grampet Grup, Formare Profesională Plus, Institutul de Tehnică şi Calcul, Key 2 Success, Orange, Maastricht School of Management, Nestle, Qualia, Sandoz, Simerom Engineering, Stefanini, Manpower, Medlife, Mediafax şi Ringier.

Lista completă a angajatorilor care vor veni la întâlnirea cu doritorii în Pavilionul Central este disponibilă şi actualizată pe pagina de facebook a organizatorului.

Printe companiile care oferă joburi în domeniul IT&C, unul din cele mai căutate, nume mari vor fi prezente, de la Microsoft, HP, Ubisoft, Dell sau IBM.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite