O gravidă infestată cu HIV a fost găsită într-un bloc abandonat și invadat de 100 de tone de gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia însărcinată și bolnavă de SIDA a fost găsită de angajații Primăriei Sectorului 2, în timp ce evacuau peste 100 de tone de gunoaie, în cursul zilei și nopții de 13 ianuarie, dintr-un bloc mizerabil.

Imobilul cu două etaje este situat pe strada Elev Ștefănescu, nr. 9, fiind abandonat de proprietari și  transformat în adăpost pentru oamenii străzii. Mai multe ambulanțe ale primăriei au efectuat controale în blocul părăsit și au descoperit o tânără infestată cu virusul HIV și gravidă.

Oameni bolnavi din cauza mizerie

De asemenea, angajații primăriei au mai găsit mai mulți bărbați care sufereau de boli cronice cauzate de mizeria în care trăiau.  Imobilul era plin cu 100 de tone de gunoaie, iar prin încăperile acestuia colcăiau șobolanii.

Vagabonzii furau și făceau scandal

Blocul a fost curățat, dezinfectat și deparazitat, iar toate intrările au fost sudate pentru ca acesta să nu mai fie asediat de vagabonzi care comiteau numeroase furturi în imobilele alăturate. De asemenea, bețiile, scandalurile și bătăile care aveau loc în jurul blocului, au atras atenția administrației locale.

Edificiul este, de mai multă vreme, scos la vânzare de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit reprezentanților Primăriei Sectorului 2.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite