Suspectul unui jaf incredibil, prins după trei ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Dinu era căutat din iulie 2008. A jefuit o pensionară în vârstă de 92 de ani, de la care a luat bunuri de peste nouă miliarde de lei vechi. Vezi aici cu ce pradă au plecat tâlharii!

Procurorii bucureşteni au reuşit să pună mâna pe un individ periculos, acuzat de tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave. Conform anchetatorilor, fapta s-a petrecut în vara anului 2008. Cătălin Dinu şi alte persoane au intrat în casa nanogenarei prin balcon, în jurul orei 4.30. Indivizii au imobilizat victima, au legat-o de mâini şi de picioare şi i-au pus la gură un căluş improvizat dintr-un sutien al victimei şi au ameninţat-o cu bătaia dacă opune rezistenţă. „Autorii au sustras din locuinţă suma de 3.000 de lei, şase picturi din secolul al XIX-lea, 2 icoane şi alte obiecte de artă de patrimoniu naţional, valoarea acestora fiind estimată de specialiştii din cadrul Muzeului de Artă al României la sume de 910.000 de lei”, au declarat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
Parchetul a cerut arestarea individului, iar judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite