FOTOGALERIE Mii de studenţi s-au înghesuit să-l vadă pe Oprescu la deschiderea anului universitar de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cele mai mari universităţi de Capitală este forfotă mare astăzi. Zeci de mii de tineri vor începe astăzi noul an universitar. La Universitatea de Medicină din Bucureşti, mii de tineri au avut ocazia să aasculte şi discursul primarului general Sorin Oprescu. Cei mai mulţi dintre tinerii care s-au înghesuit pe holurile universităţilor au venit să-şi ia orarul. 

UPDATE Imediat ce şi-au reîntâlnit colegii, studenţii s-au aciuat pe la terasele din jurul universităţilor. Cei din anul I abia şi-au făcut timid câţiva prieteni şi s-au mulţumit cu ascultarea discursurilor viitorilor profesori.

„Sunt foarte emoţionat că mă aflu din nou aici. Vă urez mult succes", le-a urat primarul Sorin Oprescu, studenţilor de la Medicină. Prezenţa primarului a fost punctul culminant al ceremoniei de deschiderea a anului universitar la Medicină, studenţii îngrămădindu-se să-l pozeze. Rectorul UMF, Florian Popa, a precizat o ceremonie de acordare a titlului de „Doctor Honoris Causa" pentru doi profesori italieni.

Studenţii de la Universitatea de Medicină din primul an s-au înghesuit la deschiderea anului

Click pe imagini pentru fotogalerie!

Curtea Universităţii de Medicină din Bucureşti s-a umplut de lume încă de la primele ore ale dimineţii. Studenţii au aşteaptat nerăbdători începerea ceremoniei de deschidere a anului universitar la care a participat şi primarul general, Sorin Oprescu, el însuşi profesor al Universităţii.

La Universitatea Bucureşti şi la Universitatea Politehnica Bucureşti vor învăţa anul acesta aproximativ 73.000 de studenţi. Academia de Studii Economice a deschis noul an universitar sâmbătă pentru ca, de astăzi, tinerii să înceapă să meargă la cursuri. Aici vor învăţa aproape 26.000 de studenţi anul acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite