Primarul Poteraș: "Vom închide toate bulevardele la noapte! Nu putem deszăpezi altfel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraș, a declarat luni, pentru B1tv, că arterele principale din zona sa administrativă vor fi închise pe timpul nopții. Edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a precizat că va închide parțial bulevardele.

Cu două ore înainte de întâlnirea primarilor cu prefectul Capitalei, doi dintre edilii de sector au explicat că sunt pregătiți să oprească circulația rutieră pentru a lăsa loc utilajelor de deszăpezire.

Cristian Poteraș a spus că traficul se desfășoară în prezent cu dificultate, că asistenții sociali se ocupă de sesizările persoanelor aflate în dificultate și că până și firmele de construcții sunt mobilizate pentru deszăpezire. "Circulația se închide total la noapte, pentru că sunt zone în care nămeții au ajuns până la doi metri și nu putem curăța cu mașinile pe străzi. Vom decide cu exactitate la ora 16.00, când va avea loc o întâlnire cu prefectul", a declarat Poteraș la B1tv.

Prelungirea Berceni are nămeți de cinci metri

În schimb, Cristian Piedone s-a arătat îngrijorat de cantitățile de zăpadă depozitate pe marginea drumurilor din sectorul 4. Cele 42 de utilaje de deszăpezire nu mai pot intra pe străzile adiacente și nici nu vor reuși până când "cantitatea de zăpadă nu se va reduce". "Cel mai grav e pe Prelungirea Berceni spre Centura Capitalei, unde troienile au ajuns și până la 4-5 metri înălțime. Această artera va fi sigur închisă la noapte, restul, precum Bulevardul Cantemir vor fi închise parțial și temporar, cam câte o oră maximum", a conchis Piedone. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite