Captură impresionantă de cannabis pe autostrada A1. Un bucureştean prins cu 4,5 kilograme de marijuana, în urma unui flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean de 24 de ani a fost prins cu o cantitate impresionantă de droguri în urma unui flagrant al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti pe autostrada A1.

Tânărul era suspectat de trafic de droguri de mai mult timp iar ofiţerii de la BCCO îl aveau în vizor. Astfel, aceştia i-au organizat un flagrant pe autostrada A1. În urma acţiunii autorităţilor, a fost descoperită în maşina tânărului o cantitate impresionantă de cannabis.

"A fost creat un dispozitiv de blocare în trafic la kilometrul 94 de pe autostrada Bucureşti - Piteşti, bărbatul fiind surprins în flagrant în timp ce transporta un geamantan în interiorul căruia a fost găsită cantitatea de aproximativ 4,5 kilograme de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, ambalate în 13 pungi din plastic", se arată într-un comunicat transmis miercuri de BCCO Piteşti.

În acelaşi comunicat se precizează că bucureşteanul de 24 de ani se afla însoţit de un alt tânăr de aceeaşi vârstă. Cei doi cumpăraseră drogurile din oraşul Arad în ziua de 22 mai şi se îndrepta spre Capitală. Ceea ce nu ştiuau cei doi este că fusesră monitorizaţi în permanenţă de ofiţerii antidrog.

În urma flagrantului, cei doi tineri au fost conduşi pentru audieri la sediul Biroului Teritorial al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din Râmnicu Vâlcea.

"U.D.Ş. a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc", se precizează în comunicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite