REFERENDUM Buletin de vot cu trei variante, un nou viral pe internet. Peste 1.300 de oameni au optat pentru el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, peste 18 milioane de oameni sunt aşteptaţi la urne pentru a decide soarta preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Între timp, pe site-urile de socializare se postează nenumărate pamflete, unul dintre cele mai populare este un buletin de vot care are trei opţiuni. 

Unul dintre bancurile şi imaginile amuzante foarte populare postate astăzi pe internet este un buletin de vot care are trei opţiuni în loc de două. A treia opţiune este "Să vă ia dracu` pe toţi".

Buletinul de vot cu trei variante

CLICK pentru a vedeam imaginea la dimensiune originală!

Imaginea a fost postată pe site-ul www.facebook.com/PiataUniversitatii. Până în prezent, pamfletul a ajuns la peste 1.300 de like-uri, iar alţi circa 1.100 de oameni au preluat imaginea şi pe wall-ul personal. De asemenea, imaginea buletinului de vot cu trei variante are aproape 250 de comentarii.

Site-ul unde a fost postată imaginea, este descris ca fiind un loc unde apar "cele mai recente subiecte şi informaţii cu privire la protestele din Piaţa Universităţii, din ţară şi Diaspora. <<In Piaţă prindem viaţă! Hai la Universitate!>>". Misiunea site-ului ar fi "susţinerea şi construirea unei societăţi civile adevărate în România".

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite