FOTO/VIDEO Imagini inedite de la carambolul care a făcut 52 de victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tramvaie s-au tamponat în Sectorul 6 din Bucureşti, în Pasajul Lujerului din Sectorul 6 al Capitalei. Peste 50 de persoane au fost rănite în accident, fiind transportate la trei spitale din Capitală. Cinci dintre victime se află în stare gravă.

Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi lipsa de distanţă dintre tramvaie şi viteza prea mare pentru ca frânarea să fi evitat coliziunea. Martorii susţin că viteza unuia dintre tramvaie era foarte mare având în vedere condiţiile date. 

Cei trei vatmani au fost transportaţi ulterior la spital şi li s-au recoltat probe biologice pentru a vedea dacă au consumat băuturi alcoolice. 

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea imagini de la locul accidentului!

image

Pasajul Lujerului este renumit pentru viteza cu care tramvaiele circulă prin el, cu toate că nu este recomandat. După impact tramvaiele au ieşit de pe şine, iar majoirtatea geamurilor au fost sparte.

Oamenii, panicaţi de accident, au spart geamurile pentru a ieşi din tramvai, lucru pe care l-au făcut şi echipele de intervenţie cand au ajuns la faţa locului.

CLICK pe fotografii pentru a vedea imagini de la locul accidentului!

image

Accidentul este un eveniment şocant, având în vedere faptul că defecţiunea primului tramvai nu a fost anunţată de către vatman prin staţie, iar celelalte tramvaie nu s-au oprit înainte de a ajunge la pasaj.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite