Două persoane vor fi operate la Spitalul Universitar, în urma accidentului din Pasajul Lujerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la la Camera de Gardă a Spitalului Universitar au decis să opereze doi din cei 36 de pacienţi care s-au prezentat după accidentul care a avut loc joi dimineaţă în Pasajul Lujerului din Capitală.

Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al unităţii a declarat că o femeie care a fost internată la secţia Ortopedie şi un bărbat internat la secţia ORL să fie operaţi în urma rănilor provocate de accidental de tramvai.

'Este o fractură de gleznă şi o fractură a osului zigomatic, traumatism facial', a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Leonard Grecescu.

Starea celorlalţi pacienţi este relative bună astfel că, mai mult de jumătate au plecat deja acasă. Medicii au decis că traumatismele sau contuziile suferite de aceştia nu necesită supraveghere timp mai îndelungat.

”Mai avem câţiva pacienţi care sunt în curs de investigare şi probabil vor pleca şi ei acasă. Nu avem pacienţi în stare gravă. O singură pacientă a fost dusă la sala de operaţii de chirurgie plastică pentru o plagă la nivelul scalpului', a mai precizat Leonard Grecescu

Ceilalţi pacienţi au contuzii şi traumatisme craniocerebrale minore.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite