Cinci tineri bucureşteni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri în urma unor percheziţii la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bucureşteni au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti. Aceştia au fost acuzaţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea comercializării.

Potrivit unui comunicat  DIICOT remis joi , procurorii din cadrul anchetei demarcate de DIICOT Bucureşti se efectuează cercetări împotriva inculpaţilor Ciocîrlan Sorin-Constantin, 32 de ani, Zamfirescu Alexandra, 27 de ani, Felciuc Radu Marius, 21 de ani, Marinescu Vlad Andrei, 20 de ani şi Bănişor Luca Dag, 21 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri.

Conform anchetatorilor aceştia aveau ascunse în casă drogurile cu intenţia de a le vinde pe piaţa bucureşteană. 

Cei cinci au fost reţinuţi după ce miercuri, la percheziţiile efectuate în Capitală, la domiciliile lor, a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 600 de grame de canabis. Drogurile, spun procurorii, erau destinate comercializării către consumatorii din Bucureşti.

Procurorii DIICOT au solicitat instanţei arestarea preventivă a tinerilor, pentru 29 de zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul informativ al DOS şi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite